Madona se vjerila sa 30 godina mlađim dečkom!

Pop kraljica Madona (55) poslije dužeg razmišljanja ipak je odlučila da prihvati bračnu ponudu svog dečka Brahima Zaiba (25). Nedavno ga zvanično predstavila kao svog vjerenika.

Madona (55) se vjerila sa svojim mlađanim dečkom Brahimom Zaibatom (25).

Francuski plesač i maneken Brahim Zaiba (25) je u vezi sa najuspješnijom pjevačicom popa u istoriji.Madona(55) i on su već tri godine u vezi.

Američka umjetnica je nedavno izjavila da je jako srećna sa njim, a spekulacije o njihovoj vjeridbi pojavile su se još ranije. Međutim, izgleda da je Brahim ozbiljan u svojim namjerama da se oženi poznatom plavušom.

Prošle nedjelje u Kabala Centru u Njujorku pjevačica je svog dečka predstavila kao svog vjerenika.

Očevici tvrde da je bila presrećna,a da je Zaibat Madonu zaprosio još prije godinu dana, ali da je ona željela dobro da razmisli.

Pošto je bila u braku dva puta i ima troje djece, htjela je da bude sigurna u svoju odluku. Njeni prijatelji ne misle da je najbolja odluka da opet ulazi u brak, šuška se po inostranim interent tabloidima.

Pjevačica nije krila sreću što će se udati za ovog zgodnog momka, a 30 godina razlike njoj ne predstavlja nikakav problem, niti to što je recimo, Brahimova majka osam godina mlađa od muzičke zvijezde.

Izvor blizak Madonni kaže da ona ne voli da bude sama, da pored sebe voli da ima mlađeg muškarca, koji će je činiti mlađom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.