MIKI SLUŽI KAZNU U ZADRUZI, SLAĐA U PAROVIMA: Rijaliti igrači ulaze u novu sezonu sa nanogicom

Doskoro se voditeljica Hepija nadala da će, uz dobar tim advokata s Vojislavom Šešeljem na čelu, uspjeti da se spase robije, ali šanse za to su male

Slađa Petrušić uložila je žalbu na presudu po kojoj je osuđena na šest mjeseci zatvora, a u kojoj od suda traži da joj se omogući da kaznu odleži kod kuće, s mogućnošću da osam sati dnevno provodi u “Parovima”.

Doskoro se voditeljica Hepija nadala da će, uz dobar tim advokata uspjeti da se spase robije, ali šanse za to su male. Kako su joj pravnici objasnili, gotovo je nemoguće izdejstvovati oslobađajuću presudu jer je ona na posljednjem ročištu jasno rekla da se ne kaje što je prebila Jelenu Golubović i da je trebalo još jače da je izudara.

Taj iskaz predstavlja otežavajuću okolnost, pa je zato mnogo sigurnija druga varijanta – odsluženje kazne s nanogicom. Iz Petrušićkinog bliskog okruženja saznajemo da je ona već podnijela žalbu u kojoj, između ostalog, piše da je ona još 2016. potpisala ugovor s televizijom Hepi, po kojem je dužna da učestvuje u njihovim rijaliti programima s rokom važenja od pet godina, te da od jeseni mora da bude učesnica “Parova”. Stoga, Slađa je zatražila da joj se omogući da kaznu odsluži s nanogicom, ali da tokom dana osam sati provodi u rijalitiju jer je to njeno radno mjesto.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana