Na Fejsbuku ljudi ne razmišljaju, a neki su i zli

Tagovanje nerijetko može da vas iznervira, posebno ako iz nekog razloga ne želite da se neka fotografija pojavi na vašem profilu.

Nekada je to zbog gomile obavještenja zbog mnoštva komentara na slici, nekada je u pitanju kompromitujuća slika, za koju ne želite da svi znaju.

Postoji jednostavno rješenje za ovaj problem – podesite tako svoj profil da se na njemu pojavljuju isključivo fotografije koje ste lično odobrili.

Da biste to i uradili idite naPrivacy Settings (kliknite na isto dugme preko koga inače idete na Log out i tu ćete ga naći), uđite sa lijeve strane na Timeline and Tagging i kliknite na Edit pored druge opcije – Review posts friends tag you in before they appear on your timeline.

Ispod objašnjenja nalazi se dugme, kliknite na strelicu na njemu i potvrdite Enable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.