NA SINANOV ROĐENDAN 13. OKTOBRA: Alen Sakić objavljuje pjesmu “Život da stane ne sme”

Naime, na Rastinom Youtube kanalu „Balkaton Gang“, u 20. sati premijerno će biti objavljena pjesma koju je Alen prvobitno trebao snimiti sa ocem, no zbog njegove smrti do te saradnje nije došlo

Kao što smo i najavili u našem magazinu, sin Sinana Sakića, Alen, krenuo je očevim stopama. Iako je u pitanju sasvim drugi muzički žanr, on je po želji svog rahmetli oca, odlučio okušati se u muzičkim vodama.

I već sutra, 13. oktobra, na Sinanov rođendan, „izbacuje“ svoju prvu pjesmu „Život da stane ne sme“. Naime, na Rastinom Youtube kanalu „Balkaton Gang“, u 20. sati premijerno će biti objavljena pjesma koju je Alen prvobitno trebao snimiti sa ocem, no zbog njegove smrti do te saradnje nije došlo.-U pjesmi je ubačen Sinanov dio a ostalo repuje Alen koji i potpisuje tekst, uz moju malu pomoć. Ovo je zasigurno najljepši poklon sina za očev rođendan – izjavio je Rasta koji za svog dugogodišnjeg prijatelja Alena ima samo riječi hvale dok za legendarnog Sinana kaže da je bio i ostao najveća muzička ličnost na Balkanu.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana