Nakon hapšenja najpoznatijeg makroa u regiji oglasila se Mimi Oro

Mihajlo Maksimović koji je od ranije poznat kao najpoznatiji makro u regionu, ponovo je uhapšen u Beogradu. Kod njega je, kao i prošli put kada je uhapšen, pronađena uredna evidencija prostitutki koje je podvodio, ali i klijenata koji su koristili “njegove usluge”.

Policija je kod njega pronašla laptop, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je zabilježio imena djevojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

Kako se sumnja, prostitutke iz Maksimovićeve evidencije uglavnom su poznate pjevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari. Policija je povela istragu, a kako navode beogradski mediji, brojne poznate ličnosti sada u panici i preko advokata pokušavaju da spriječe da njihova imena izađu u javnost.

Podsjetimo, Maksimović je u decembru 2014. godine uhapšen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organizovanjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno.

Tada su privedeni Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Banjalučanka Božana Vujinović, a protiv njih je podnijeta prijava u Prekršajnom sudu.

Mimi Oro, koja je uhapšena zbog prostitucije puštena je poslije dva dana iz ženskog zatvora u Požarevcu na slobodu, pošto je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata na presudu sa kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.

Mimi Oro se na svom Instagramu oglasila nakon hapšenja Mihajla Maksimovića. Starleta je bijesna što se njeno ime ponovo provlači kroz medije.

Njenu objavu pogledajte u nastavku:

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana