Nema zastoja u radu gradskog komunalnog preduzeća u Prizrenu!

Read MoreRedovno se čiste ulice od smeća a takođe se jednom u dva dana prazne i kante za smeće kojih ima širom grada i odnose se na gradsku deponiju van Prizrena. Danas je u ranim jutarnjim časovima počela akcija ćišćenja gradskih ulica gdje je snijeg ovih dana napadao te zatrpao ulaze mnogobrojnih radnji u gradu.

Čišćenje se vrši ručno tj sa lopatama gdje radnici utovaruju snijeg u službeno komunalno auto tj kamion.

Mnogi građani Prizrena a posebno vlasnici radnji su vrlo zadovoljni radom komunalaca te neki od njih ističu da grad sa svim svojim javnim strukturama i djelatnicima polako postaje Evropski jer sve nadležne službe izlaze na teren prilikom pogoršavanja vremena te nema zastoja u prigradskom niti u međugradskom saobraćaju.

Logično je da se uklanjanje snijega i leda sa ulica ili trotoara mora obaviti tako da snijeg niti led ne omjetaju saobraćaj na kolovozu ili prolaz pješacima.

Treba istaći da su opštinski službenici iz javne administracije u Prizrenu početkom godine izjavili da će svojim projektima podržati i komunalno preduzeće koje radi na održavanju čistoće u gradu. Oni su tada izjavljivali da nisu zadovoljni njihovim radom te žele da im pomognu kako bi se poboljšao njihov rad te da žele da grad bude mnogo čistiji nego što je do sada.

No sudeći po ovim fotografijama sa terena Prizrenski komunalci svakako zaslužuju finansijsku pomoć optinskih struktura jer svakoga dana, bez obzira na vremenske uslove, rade punom parom…

naslovnakomunalno1


naslovnakomunalno2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.