NEOČEKIVAN PREOKRET: Sumnja se u ispravnost dokaza koje je Danijela podnijela protiv Lečića optužujući ga za silovanje!

Danijela Štajnfeld naći će se pred sudskim vještacima na zahtjev Višeg javnog tužilaštva, a razlog je, navodno, taj što dokumentacija koju je predala s američkog Instituta "Columbija", kako mediji tvrde, nije validna u srbijanskom pravosuđu.

Isplivali su novi detalji iz slučaja glumice Danijele Štajnfeld i glumca Branislava Lečića koji totalno mijenjaju tok istrage.

Naime, Danijela Štajnfeld će se naći pred sudskim vještacima na zahtjev Višeg javnog tužilaštva, a razlog je navodno to što dokumentacija koju je predala sa američkog instituta “Columbija”, kako mediji tvrde, nije validna u srbijanskom pravosuđu.

altAdvokat Vićentije Darijević smatra da Danijelina dokumentacija nije validna i da ne može da, kako kaže, svako donese šta hoće i da “navede da je to dokaz”.

– Mora da se provjeri da li su ljudi koji su izdali tu dokumentaciju kvalifikovani i da li imaju status sudskih vještaka, u šta sumnjam. Vrlo je vjerovatno da će se Danijelino veštačenje pred timom psihologa i psihijatara obaviti u Srbiji i to prije podizanja optužnice protiv Branislava Lečića – izjavio je on.

Takođe, psihijatrijskom ispitivanju će biti podvrgnut i, kako se tvrdi, srpski glumac Branislav Lečić koga je glumica optužila.

– Tražiće se da Lečić razgovara sa vještacima sudske medicine kako bi se utvrdilo da li je sklon manipulaciji i nasilju – kaže izvor za pomenuti mediji.

Inače u toku je predistražni postupak, a Branislav Lečić i dalje nema status osumnjičenog.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook