Novak o Jeleni: Volim je svim srcem, ali mi je bila potrebna sva hrabrost da je zaprosim!

“Upašću u velike probleme ako otkrijem sve detalje oko same vjeridbe, pa ću probati da kažem samo neke uopštene stvari”, započeo je, uz veliki osmijeh, Đoković priču o svojoj dugogodišnjoj ljubavi.

Najbolji srpski teniser svih vremena rekao je da Jelenu voli svim srcem, a da je posve prirodno da dugu vezu unaprijede vjeridbom, a onda i brakom.

“Mi smo u vezi osam godina, a posljednjih pet godina živimo zajedno u Monaku, putujemo zajedno, prošli smo mnogo uspona i padova u našem odnosu za to vrijeme.

Ona je, uz moju porodicu, moja najveća podrška u životu. Volim je svim srcem. (Vjeridba je) za nas bila nešto prirodno, sljedeći korak u našim životima”, rekao je Đoković.

Naročito je bilo zanimljivo slušati kako Novak Đoković, čovjek čiji su čelični nervi obilježili brojne napete teniske situacije koje je prebrodio i dolazio do velikih pobjeda, govori o – jednom tako “običnom” pitanju.

“Morao sam da sakupim svu moguću hrabrost koju sam imao, znate već kako je to, i da prosto to uradim. Prije toga sam pitao ljude koji su već prošli kroz vjeridbu kakav je osjećaj, šta mogu da očekujem, ali su mi svi rekli da ću tek kada se to bude dešavalo, kada budem izgovarao to pitanje, saznati kakav je tačno osjećaj.

A osjećaj je nevjerovatan. Cijelog života igram pred mnogo ljudi, igrao sam mečeve pred 20.000 gledalaca, borio se za mnoge Grend slem trofeje i to uz mnogo uzbuđenja i visok adrenalin, ali (kada sam zaprosio Jelenu) … ništa slično nisam doživio u mom životu. Stvarno smo blagoslevni što smo sada vereni i što ćemo se uskoro vjenčati”, rekao je Đoković.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana