NOVČANI HOROSKOP ZA MAJ 2022. GODINE: Pare će se lijepiti za OVA 2 znaka, a prstom neće mrdnuti!

Ukoliko ste rođeni u nekom od ova 2 znaka, očekuje vas obilje u narednom mjesecu

Ako je vjerovati astrolozima, ova 2 znaka neće morati ni prstom da mrdnu, a novac će se lijepiti za njih.

Venera će na početku maja biti u znaku Ribe, a s obzirom da je ona planeta obilja, to će se lijepo odraziti na finansijsko stanje ovih znakova. Evo ko će imati najviše sreće u maju, bar kada je novac u pitanju:

BIK

Ovo je mjesec kada je konačno počeo vaš trud da se isplaćuje. Godinama ste radili, sada je vreme da plodove uberete. Takođe, imaćete sreće i u igrama na sreću.

Finansijsku dobit ćete ostvariti i kroz rad sa prijateljima, pa nemojte bežati ni od te opcije. Ovog mjeseca će vam se otvrati neke neočekivane mogućnosti, ali dobro razmilite prije nego što donesete ispravnu odluku. Novca će biti, ali je važno da dobro razmislite.

LAV

Finansijska podrška može doći od starijih rođaka ili to mogu biti neke zaostale isplate osiguranja, vrijedni pokloni, pa čak i nasljedstvo.

Slušajte svoju intuiciju i vodite se njome pri donošenju odluka kada je novac u pitanju. Igrajte na sigurno i ne upuštajte se u finansijske avanture. Ukoliko pametno povlačite poslove poteze, zvezde će vas nagraditi velikom količinom novca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.