Nožem izmasakrirao brata i nećakinju

noz krv

Krvavi porodični sukob dogodio se oko 12.45 sati u stanu u Stepinčevoj ulici! Anton K. nasrnuo je na brata Mladena K. i nećakinju nožem! Njega je ubo u trbuh, nju u vrat!

60-godišnji Mladen K. zadobio je teške i po život opasne povrede i trenutno se nalazi na operacijskom stolu Hitnog kirurškog prijama splitskog KBC-a. Oštrica noža je probila jetru, debelo crijevo… Pacijent obilno krvari, hirurzi se bore za njegov život!

U bolnici, na Odjelu plastike, završio je i Anton koji ima povredu šake. Moguće da se sam povredio dok je nožem sjekao porodicu po stanu. Mladenovu kći zbrinuli su na Maksilofacijalnoj hirurgiji. Navodno nisu u pitanju teže povrede.

Splitska policija potvrdila je da je došlo do obračuna u stanu u Stepinčevoj ulici, ali zasad nije poznato što se tačno dogodilo, s obzirom da su i inspektori u bolnici. Čekaju da ljekari saniraju povrede šake Mladenovom bratu pa da malo popričaju o svemu.

Navodno je sukob izbio zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. U stanu je policija zatekla popriličan nered. Ne toliko od tragova sukoba, koliko je cijeli stan “poplivao” u krvi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.