Običan JOD, NAJJAČI Ženski Saveznik: Koristite Ga Mjesec Dana I Bićete Oduševljeni!

Svima nam je vjerovatno poznat povidon jod. medicinsko sredstvo za dezinfekciju. Poznat je kao moćno sredstvo protiv mikroba, patogenih uzročnika kao što su virusi i gljicvice.

Sigurno vam je poznato je dobar dezificijens ali vam vjerovatno nije poznato da biste već sutra mogli imati na dodir jače nokte. Kažu da je to prirodno sredstvo za rast i jačanje noktiju.

Pomoću njega možete za samo mjesec dana da učinite svoje nokte jačim, zdravijim, riješite se zanoktica i ubrzate rast.

Sve što treba da uradite je da svaku noć pred spavanje, štapićem za uši nanesete pavidon jod na svoje nokte. Ustvari trebate ih “nalakirati” jodom i ostaviti preko noći.

Ujutru ćete vidjeti da su nokti upili jod i već na dodir postali jači, ostatke joda očistite pastom za zube. Mnogima je poznato da pasta za zube zbog visokog sadržaja kalcijuma odlično djeluje na nokte, ojačava ih i izbjeljuje.

Nakon što ste istrljali nokte zubnom pastom, trebate ukloniti sve sa ruku, tko što ćete ih oprati mlakom vodom i sapunom i namazati kremom, još bolje bi bilo kada bi imali kokosovo ulje.

Postupak ponavljajte najviše dva puta sedmično, nikako više. Postupak ponavljajte sve dok vidite da vaši nokti više ne upijaju jod.

Kada primjetite da ujutru jod ostaje na vašim noktima, to znači da ga organizam ima dovoljno te da ga ne može apsorbovai.

Napravite pauzu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.