Od Tomislava Nikolića do Victorije Beckham: Bogati i slavni na Wimbledonu

Poznato je da veliki događaji poput Wimbledona privlače slavne ličnosti, a pogotovo kad je riječ o teniskom događaju godine u kojem britanska nada na domaćem terenu igra protiv trenutnog svjetskog prvaka.

Domaća uzdanica, Škot Andy Murray postao je prvi Britanac koji je osvojio Wimbledon nakon Freda Perryja 1936. godine. Svladao je i posljednju prepreku, Novaka Đokovića, aktualnog broja jedan svjetskog muškog tenisa.

Oko 15.000 ljudi skupilo se oko terena ovog najvećeg teniskog natjecanja kako bi bodrili svog predstavnika u povijesnom činu, a unutra, na privilegiranim pozicijama, u ložama s akreditacijama smjestili su se poznati, bogati i slavni.

Među njima je bila nasmijana hollywoodska zvijezda Bradley Cooper u društvu svog kolege Gerarda Butlera, Victoria Beckham, nogometaš Wayne Rooney sa ženom Coleen, legendarni gitarist Rolling Stonesa Ronnie Wood, a svog je asa došao podržati i predsjednik susjedne nam Srbije, Tomislav Nikolić.

Iako ga optužuju za donošenje nesreće Britancima svojim prisustvom na sportskim događanjima, ovo natjecanje nije moglo zaobići premijera Davida Camerona, koji je ovog puta možda donio sreću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.