Ovo je drvo želja: zamislite želju I odaberite jedan broj, sada pogledajte da li će vam se želja ostvariti

Danas vam donosimo jedan zabavni test. Pogledajte ovo drvo želja i zamislite jednu želju. Odaberite samo jedan broj i provjerite hoće li se ta želja ostvariti.

BROJ 1
Ukoliko ste izabrali ovaj BROJ, on vam poručuje da će Vaša želja uskoro da se ispuni. Osoba kao vi zaslužuje da bude sretna i da vam se želja ispuni. Zato vam sudbina šalje predivnu nagradu tako što će se želja koju se zamislili ispuniti do kraja godine.

BROJ2

Ovaj vam broj govori da morate biti malo strpljivi i želja će vam se ostvariti. Sudbina odabire pravo vrijeme kada će vam poslati ispunjenje želje. Za sve treba vremena i strpljenja, kako bi se ta želja mogla ispuniti. Pričekajte malo i vidjet ćete kako će se kockice početi slagati na pravi način.

BROJ 3

Ovaj broj sa sobom nosi predivne vijesti. A to su da će želja koju ste zamislili da se ispuni baš kada to najmanje budete očekivali. Možda ste već počeli gubiti nadu oko Vaše želje, ali kada je potpuno izgubite ona će biti ispunjena. Vrijeme mora doći samo za sve u životu, pa tako i za ovo.

BROJ 4

Ovaj broj poručuje vam da Vaša želja čeka na vas. Sigurno se tiče ljubavi i neke divne stvari koja neće samo vas usrećiti već i druge ljude oko vas. Zbog toga sudbina ispunjenje šalje što je prije moguće. Vjerujte u svoje izbore i ono što želite.

BROJ 5

Ovaj broj govori da morate biti strpljivi da biste ostvarili želju. Proći će puno vremena prije nego što ona dođe na red da se ispuni. Iako ste inače vrlo nestrpljiva osoba, sada morate naučiti ovu važnu karakternu crtu. Naučite biti strpljivi i spremni pričekati da se to samo od sebe ostvari.

BROJ 6

Ovaj vam broj govori da možda tražite previše svoje želje. Morate biti malo skromniji u pogledu svojih ideja i želja. Zamolite svemir za nešto što je lakše ispuniti, a on će to sigurno ispuniti za vas. Neke se stvari jednostavno ne bi trebale ispuniti jer to ne bi bilo dobro za vas.

 

(Izvor: novi.ba)

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook