Pet godina nakon njegove smrti: Udaje se Tošetova djevojka!

Pet godina poslije pogibije Proeskog, njegova djevojka priprema vjenčanje s dečkom Johanom

Udaje se Andrijana Budimir. Djevojka Tošeta Proeskog, pet godina poslije njegove smrti, riješila je da zasnuje porodicu. Ona se, kako pišu makedonske novine, prošle godine vjerila s dečkom Johanom, ugostiteljem iz Skoplja, a sada priprema vjenčanje.

– Andrijana je sa svojim budućim mužem dvije godine u vezi. Vjerili su se u tajnosti. Njen izabranik ima brak iza sebe i iz njega dvoje djece. Vezu sa Andrijanom započeo je dok je još bio oženjen – otkrio je izvor iz Makedonije.

Andrijana je bila dugogodišnja djevojka Tošeta Proeskog. Kada je poginuo, povukla se iz medija. Ona se nije pojavila na promociji nove pjesme koja je objavljena na dan njegovog rođenja 25. januara, a njeni prijatelji njen izostanak pravdaju brojnim obavezama.

– Andrijana svaki dan ima probe za novu sezonu emisije „Ples sa zvijezdama“. Odavno je poznato da nije u najboljim odnosima sa Tošetovom porodicom i izbjegava da posjećuje grob svog dečka kada ima mnogo fanova i medija – kažu njeni prijatelji.

Iako je pred brakom, Andrijana Tošeta nije zaboravila. U prilog tome idu i pjevačeve fotografije koje još stoje na njenoj fan stranici, kao i izjava koju je nedavno dala – da i dalje tuguje u četiri zida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.