JEZIV ZLOČIN U BEOGRADU: Bušilicom mužu probušila glavu?

Sabin Marić (30) iz Obale Slonovače osumnjičena je da je onesvijestila muža Branka, a onda ga ubila, poslije čega je popila veću količinu tableta. Sinovi od dvije i po i četiri godine noć proveli kraj nepomičnih roditelja

Sabin Marić (30), državljanka Obale Slonovače, osumnjičena je da je ubila bušilicom supruga Branka Marića (40), člana mirovne misije pri UN, u iznajmljenom stanu na Banovom brdu, a potom pokušala da izvrši samoubistvo. Pretpostavlja se da je Sabin usmrtila muža jer je htio da se razvede od nje!

– Bebisiterka je oko 8.30 sati došla u stan Marića, kako bi čuvala njihove sinove od dvije i po i četiri godine. Kad je ušla, zatekla je jeziv prizor. Branko je ležao u lokvi krvi u krevetu u spavaćoj sobi, a njegova supruga, kojoj je pjena izbijala na usta, bila je na podu u drugoj sobi. Najstrašnije je to što su njihovi sinovi sjedjeli pored tijela roditelja. Ne znamo šta su tačno djeca vidjela, ali su bila potresena. Bespomoćno su dozivali oca i majku pokušavajući da ih probude – kaže izvor Kurira iz istrage.

Prema riječima našeg sagovornika, sumnja se da je Sabin ubila Branka dok je spavao.

– Branko je ležao u krevetu s povredama i rupom na glavi. Pretpostavljamo da ga je žena udarcima onesvijestila dok je spavao, da bi mu onda probušila lobanju bušilicom! Kad je vidjela šta je uradila, Sabin je, navodno, popila veću količinu tableta. Imala je i ranu od noža u stomaku – kaže naš sagovornik.

Žena je bez svesti prevezena u Urgentni centar.

– Branko je, navodno, namjeravao da ostavi Sabin zbog druge žene iz Ugande, koju je upoznao dok je bio u mirovnoj misiji. Sabin navodno nije mogla da se pomiri sa činjenicom da će ostati sama s djecom pa se odlučila na ovako brutalan zločin. Inače, Branko je ranije bio u braku sa Srpkinjom, s kojom ima ćerku, a poslije se vjenčao sa Sabin – kaže izvor Kurira.

Napala ih treća osoba?

Sagovornik Kurira kaže da je u ovom slučaju najvjerovatnije riječ o porodičnoj tragediji, ali se provjeravaju i druge mogućnosti.

– Branko i Sabin imali su veoma čudne povrede, pa ne isključujemo mogućnost da je u zločin umiješana i treća osoba, ali to će biti utvrđeno istragom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.