Pitali Su Muža Bi Li Napustio Svoju Ženu Nakon Što Joj Je Požar Uništio Lice: Njegov Odgovor Je Zapanjio Svijet

Kada govorimo o zaljubljivanju, treba reći da smo mi vizualna bića. Bez obzira na to hoćemo li se zaljubiti u taj slasni, čokoladni kolač koji su upravo donijeli pred nas ili u stranca koji stoji u redu u prodavaonici, naše oči su te koje donose odluku. Lako je prepoznati ljepotu i u nju se zaljubiti, pogotovo kada je ta ljepota u obliku neke osobe.

Ipak, zaljubljivanje u tjelesnu ljepotu je samo površinski sloj. Ono što zaista znači zaljubiti se u neku osobu jest kada se zaljubimo u osobnost te osobe, njezine vrline i nedostatke. Ljudi su puno više od samo lijepog lica. Oni su duše. Pa čak i najmanji detalji ih čini onima zbog čega se zaljubljujemo u njih.

Prije nego što je grozna nesreća uništila njezin lijep izgled, Michael Hoskin se zaljubio u prekrasnu ženu. Unatoč tomu što ona više ne izgleda kao ona žena u koju se on zaljubio. Michael je imao puno važnijih razloga zbog kojih bi ostao sa svojom suprugom- Turijom Pitt.

2011 godine, nesreća koja se dogodila za vrijeme australskog Outback maratona uzrokovala je da 65% Turijinog tijela bude prekriveno ekstremnim opekotinama. Dva sata nakon što je utrka započela, Turijin dečko, Michael Hoskin je dobio poziv. Rečeno mu je da je Turia ozljeđena. Divlji požar koji se zapalio uz put zarobio je Turiju. Trudila se svim silama ostati pri svijesti iako je trpjela nezamislive bolove i u požaru izgubila gotovo 65% kože. Nakon što je na mjesto nesreće došao helikopter i nakon što je Turiju odnio u bolnicu njezino je lice postalo jako naotečeno. Cijeli mjesec bila je u komi, na intenzivnoj njezi. Za to vrijeme Michael je kupio zaručnički prsten i obećao sam sebi: „ako preživi, oženiti ću je“.

Turia je iduće dvije godine provela u bolnici. Imala je više operacija i psihoterapija. Pet prstiju su morali amputirati i cijelo vrijeme nosila je posebnu masku na licu za brži oporavak kože. Za vrijeme njezinog oporavka Michael se cijelo vrijeme brinuo o Turiji. Nikada je nije napuštao i uvijek joj je bio podrška.

„Ako ona može hodati u bolovima i raditi sve ono što od nje liječnici traže, onda ja mogu biti s njom ujutro, napraviti joj doručak i… biti s njom cijelo vrijeme.To je za mene lako“.

Netko ga je pitao je li ikada pomišljao na to da ju ostavi. Ali to pitanje je bila pogreška jer je odgovor na njega bio nevjerojatan.

„Privukla me je njezina duša i njezina osobnost, objašnjava Michael. „Ona je jedina žena koja će nastaviti ispunjavati moje snove“.

2015 GODINE Michael je ispunio svoje obećanje i zaprosio je Turiju na Maldivima. Vjenčali su se iduće godine. Sada kada su dočekali prinovu, sretan par kaže kako jedva čeka roditeljstvo.

„Čini me jako sretnom to što sam živa i to što imam privilegiju biti roditelj“, rekla je Turia. „Ne može svaka žena na svijetu postati majka. Ja sam još uvijek ovdje kako bih završila ovo putovanje s mojim najboljim prijateljem“.

Osim toga, Turia i dalje nastavlja pobjeđivati izglede tako što nastavlja sudjelovati u maratonima, čak i nakon što je liječnik rekao kako ona nikada više neće moći trčati. Za vrijeme nekoliko razgovora u kojima je bio fokus na preživljavanje, ljubav, iskušenja i ljepotu, Turia je jednu stvar razjasnila: Michaelova bezuvjetna ljubav za nju, bez obzira na to kako ona sada izgleda, je ono što je spasilo njezin život nakon grozne tragedije. Danas mi slavimo život zajedno s ovim predivnim parom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.