PJEVAČICA ČUVA USPOMENU NA MAJKU: Karleuša prenijela Divnine stvari u svoju kuću

Jelena Karleuša prenijela je omiljene stvari pokojne majke Divne Karleuše u svoj dom na Dedinju. Pjevačica želi da sačuva uspomenu pa će njene unikatne predmete, nakit i gardrerobu čuvati u posebnoj prostoriji.

– Jelena je slomljena, ali polako dolazi k sebi. Tek sada postaje svijesna realnosti i sve više osjeti majčin nedostatak. Prethodnih dana doživjela je veliki šok, pa je konstantno bila pod tabletama. Sada se već polako vraća u normalu, ali i dalje teško prihvata činjenicu da je ostala bez majke. Njih dvije su kao što je poznato bile veoma bliske, pa je Jelena poželjela da sačuva Divnine stvari. Zamolila je prijatelja da joj donese iz Divnine kuće sve ono što je najviše voljela i bez kojih nije mogla. Ne želi da ih baca, poklanja i ostavlja da trunu već želi da budu uvijek uz nju jer će na taj način bar malo da osjeti maminu prisutnost – otkriva izvor i dodaje da će pjevačica u određenim prilikama nositi nakit koji je dobijala od majke.Karleuša se uskoro vraća svojim svakodnevnih obavezama.

 Jelenin menadžet otkazao je nekoliko nastupa jer ona nije bila u stanju da izdrži nastup samo nekolikodana nakon što je ostala bez majke. Međutim, pošto je profesionalac, a i polako se psihički sabira, ona bi trebalo u skorije vrijeme da se vrati žiriranju u “Zvezdama Granda” i nastavi tamo gdje je stala. Prijatlji je savetuju da će se samo na taj način oporaviti jer bi joj prijalo da bude u društvu, sa svojim kolegama i publikom i da bar na kratko prikrije tugu koju nosi u srcu – završava izvor.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana