Pogledajte kako srpska žandarmerija upada u bošnjačke kuće

Novopazarska policija je u saradnji s pripadnicima srpske Žandarmerije danas uhapsila četiri osobe osumnjičene za pucanje na njeno vozilo.

Kako je navedeno iz MUP-a, uhapšeni su F. M. (26) D. P. (27), E. K.(18) iz Novog Pazara i E. Z. (38) iz Tutina koji su 10. jula u Novom Pazaru iz vatrenog oružja ispalili više hitaca na vozilo u vlasništvu MUP-a u kome su se nalazili policajci.

Prema saopštenju policije, prilikom pretresa stanova i drugih prostorija osumnjičenih, policija je pronašla narkotike i municiju.

Četvorici osumnjičenih određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati. Oni će biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Novom Pazaru.

Incident se desio 10. jula oko 23 časa i 30 minuta, kada je na vozilo u pokretu ispaljeno više projektila.

“Vozilo je oštećeno, a osim njega oštećene su i fasade na okolnim zgradama, dok je jedan metak pronađen u stanu zgrade u Ulici 12. Srpske brigade”, navodi se u policijskom saopštenju.U pucnjavi nije bilo povrijeđenih.

Prilikom upada u kuće, policija je koristila prekomjernu silu i tukla članove porodica osumnjičenih od čega su zadobijene tjelesne povrijede.

[youtube]k7LAcLt7PBA[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.