Poljakinja koja želi spavati sa sto hiljada muškaraca započela svoju misiju

Poljakinja Ania Lisewska iz Varšave o kojoj smo već pisali prošlog je mjeseca krenula u svoju neobičnu misiju zbog koje ju je ostavio i zaručnik, piše Huffington Post.

Iako je cilj ove 21-godišnjakinje gotovo nemoguć (odlučila je putovati svijetom i spavati s tačno 100.000 muškaraca) ona nipošto ne želi odustati od svog nauma. Dosad je ukupno spavala s 284 muškaraca, a svoju seksualnu misiju počela je u rodnoj Poljskoj, što se može vidjeti i na njenom Facebook  profilu gdje objavljuje sve novosti. 

Ania se odlučila seksati samo vikendom i svakom će muškarcu dati najviše dvadeset minuta. 

“Želim biti s muškarcima iz Evrope, ali i cijelog svijeta. Volim seks, zabavu i muškarce. U Poljskoj je seks i dalje tabu tema. Svako ko želi ispuniti svoje seksualne maštarije smatra se čudakom, pa čak i duševnim bolesnikom”, rekla je Ania. 

Mnogi smatraju kako su male šanse da Ania svoju misiju izvrši do kraja jer bi se trebala seksati svakodnevno, bez da jede i spava (u tom bi slučaju za 3.8 godina spavala sa sto hiljada muškaraca), no ona je zasad odlučila svoje seksualne avanture imati samo vikendima.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana