Pomogla ubici da zakopa leševe njenih roditelja!

pomogladazakopa

Njemačka policija je u dvorištu kuće u Nocingu pronašla zakopana trupla supružnika Franca R. (60) i Hajdi (54). Sumnja se da su ubijeni još u petak. Policija za ubistvo sumnjiči Kristofa W. (21), bivšeg momka njihove kćerke Kornelije (17), piše Bild.

Sin Andreas R. (29), koji živi u susjednom mjestu, tokom vikenda zvao je roditelje. Nisu mu se javljali pa je otišao do njihove kuće i na stepenicama je vidio puno krvi. Nazvao je policiju. Ona je počela potragu i u vrtu našla trupla koja su bila zakopana u vrlo plitkim grobovima.

Policija sumnja da je Kristof u petak u osam sati ujutro ušao u kuću kroz prozor u podrumu. Franca je pet puta isjekao nožem, a njegovu suprugu 30 puta sekirom. Motiv je još nepoznat. Policija zasad zna samo da je djevojka prije dvije nedjelje prekinula vezu i to na nagovor svojih roditelja.

Policija sumnja da je pomagala ubici. Navodno joj je ubica, nakon što je došla iz škole, pokazao trupla pa su ih zajedno pokopali i čistili kuću. Ali djevojka koja se trenutno nalazi na psihijatriji navodno tvrdi da ju je Kristof natjerao da mu pomogne. Kristof je ubistva priznao. I prije je bio nasilan i to prema svojim roditeljima i prema Korneliji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.