Potresna ispovjest: Kasno sam saznao da mi je supruga, ustvari, sestra

Emili Jof, poznatija kao Prudens, koja na jednom američkom portalu daje savjete čitaocima, ostala je zatečena kada joj je jedan od posjetilaca sajta priznao šokantnu istinu – njegova supruga mu je, ustvari, sestra.

– Kada sam upoznao svoju ženu na koledžu, privlačnost je bila obostana i uskoro smo postali nerazdvojni – počeo je svoju priču čitalac koji je na portalu “Washington Posta” želio da ostane anoniman.

Kako je vrijeme prolazilo, par je shvatao da ima mnogo zajedničkih interesovanja, kao i da su oboje odgajile lezbijke.

Vjenčali su se ubrzo nakon studija i vratili u svoj rodni grad kako bi bili bliži svojim porodicama. Ubrzo su u sretnom braku dobili troje djece.

– Mene je odgajila samohrana majka, a nju lezbijski par. Ona je nakon navršenih 18 godina željela da upozna svog biološkog oca, što joj je banka sperme, nakon pristanka oba roditelja, dozvolila. Ja nikad nisam bio zainteresovan da saznam tako nešto, ali ona je mislila da moramo znati što više o našoj prošlosti da bi je što bolje ispričali svojoj djeci – priča ovaj anonimni čitalac.

Kako se bližila njihova godišnjica, suprug je želio da iznenadi svoju ženu i sazna ko je njegov biološki otac i da li želi da ga upozna. Oduševio se kada je čuo da je želja obostrana. Ispostavilo se da su njihovi roditelji koristili dvije različite banke sperme, ali to je učinio i čovjek za kojeg se ispostavilo da je njihov otac.

– Volim moju ženu više nego što mogu da iskažem i znam da je “šteta” već učinjena, jer imamo i djecu. Uradio sam vazektomiju da ne bismo imali više djece, pa se nadam da nema ničeg lošeg da nastavimo gdje smo stali. Međutim, ne mogu da se otmem utisku da je to moja sestra svaki put kada je pogledam – navodi šokirani čovjek i dodaje da joj još nije ništa rekao i da ne zna da li to da uradi ili ne.

– Padam u iskušenje da spalim sve što sam dobio iz banke sperme i samo probam da zaboravim, ali nisam siguran da li mogu – zaključio je on očajno.

Za kraj je od “Drage Prudens” dobio savjet da ženi prizna ovu krajnje uvrnutu situaciju, kao i da potraže bračnog savjetnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.