Potresni detalji o Šumaherovom stanju: Plače u invalidskim kolicima, ne može pričati ni hodati

O zdravstvenom stanju legendarnog šampiona Formule 1, Nijemca Mihaela Šumahera (Michael Schumacher) gotovo ništa se ne zna jer porodica ništa ne iznosi u javnost.

Britanski tabloid “Expresss” nedavno je objavio tekst pod nazivom: “Gdje je Mihael Šumaher? Hoće li mu ikada biti bolje?”

Autor teksta ističe da nije sasvim jasno gdje se legendarni Nijemac trenutno nalazi. Je li u svojoj kući u Švicarskoj ili je na ranču u Sjedinjenim Američkim Državama.

– Prema onome što znamo o njegovim povredama, Šumaher ne može hodati ni razgovarati, ali izvori tvrde da može pokazati emocije. Prema izvještajima o zdravstvenoj zaštiti, Šumaherovi računi za kućnu njegu premašili su 22 miliona eura – navodi se u tekstu ovog tabloida.

Francuski časopis “Paris Match” navodno ima izjavu jednog člana porodice.

– Kad ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema prekrasnoj panorami planina s pogledom na jezero, Mihael ponekad plače – navodi se u tekstu.
Njegova djeca i supruga nisu izgubili nadu da će se Mihael ipak oporaviti.

– Hoće li Šumaher ikada više izaći u javnost? Od male količine informacija koje je do sada dala njegova porodica, čini se da neće biti vidljiv u javnosti u skorije vrijeme. Međutim, izvor je rekao da se Korina i djeca svakog dana nadaju medicinskom čudu. Porodični prijatelj je također otkrio da je legenda dobro, ako se uzme u obzir situacija i okolnosti u kojima se nalazi – zaključuje se u tekstu.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook