NAKON SEDAM GODINA, PORODICA SCHUMACHER ĆE PROGOVORITI O STRAŠNOJ NESREĆI: Prvi put bit će objavljene i fotografije…

Kako se navodi u saopćenju portparola porodice Michaela Schumachera, prvi put nakon sedam godina porodica će se otvoriti povodom strašne nesreće koja je zadesila jednog od najboljih vozača Formule 1 u historiji, a uz to će prvi put u javnost biti puštene fotografije napravljene u posljednjih sedam godina.

Kako se dalje navodi, Michael Vek i Hans-Bruno Kamerton dobili su prava na realizaciju dokumentarnog filma „Schumacher“, koji će se baviti presjekom života slavnog vozača. U njemu će se, pored fotografija, pojaviti i govor supruge Corinne, oca Rolfa, kćerke Gina-Marije i sina Mika, koji je nedavno nastavio tamo gdje je otac stao i domogao se Formule 1. Film bi trebao biti objavljen do kraja ove godine.

Podsjetimo, čuveni vozač teško se povrijedio na skijanju 29. decembra 2013. godine. Nakon nesreće je hitno transportiran u najbližu bolnicu, gdje je utvrđeno da je njegovo stanje kritično, piše “Hayat”.

Potom je prevezen u francuski Grenoble, gdje je dva puta podvrgnut operacijama, a nakon toga je stavljen u indukovanu komu kako bi se sačuvalo što više njegovih moždanih funkcija. Trenutno se njegovo stanje čuva kao stroga tajna.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook