Preko noći postao zvijezda na Twitteru

Hiljade ljudi zamijenilo je jednog korisnika na Twitteru sa fudbalerom Robinom van Persejem, pa su mu poslali brojne poruke i pohvalili ga za odličnu utakmicu.

Nakon što je Robin van Persi u ponedjeljak postigao het-trik, brojni navijači ovog kluba slavili su na društvenim mrežama, pa su mnogi u svojim objavama na Twitteru spomenuli Van Persija, odnosno zahvalili mu se na svim golovima i dobroj igri ove sezone!

Ali, hiljade korisnika ove društvene mreže koji su na Twitteru spomenuli Holanđanina, nisu ni pomislili da profil na Twitteru koji spominju (@rvp), uopšte nije službeni profil Robina van Persija, već on pripada indijskom IT konsultantu (Ravi Visvesvaraya Sharada Prasad), koji je na taj način postao zvijezda društvenih mreža i ljubitelja sporta širom svijeta.

“Čestitam prijatelju!”, “Fantastičan het-trik” i slične poruke preplavile su tako timeline ovog indijskog konsultanta, a on je nakon toga objavio kako profil @rvp ne pripada Perisiju, već njemu i zamolio sve da ga ne spominju u svojim objavama na Twitteru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.