Pronađite dečka za mjesec dana…

Prihvatite mantru “Nemam šta izgubiti” i iskušajte naš opasan plan. Uspjeh zagarantiran!

1. Pitajte svoje prijatelje poznaju li nekog samca. Iako vam takva otvorenost može zvučati čudno, barem ćete biti sigurne da vam neće preporučiti lošeg dečka.

2. Prihvatite tantru “Nemam što izgubiti”. Iako je ova izreka klišej, sjetite se da hrabre djevojke uvijek uhvate najbolje dečke.

3. Vaš pogled je ključ svega – Lagano nagnute glave na stranu, pogledajte prema gore uz senzualan osmijeh. Ova poza dečkima pokazuje da je u redu prići i vjerujte nam, djeluje!

4. Muškarce plaše velika ženska društva, stoga se u kafić uputite u pratnji najviše dvije prijateljice. Kada ugledate dečka koji vam se sviđa, izdvojite se od svojih prijatelja i skenirajte prostoriju. Kada uđe u vaš vidokrug uputite mu ONAJ pogled. Na taj način ćete ga doslovno pozvati da vam priđe.

5. Zavodljivim govorom tijela raširite mrežu i podarite osmijeh svakom dobrom tipu koji prođe.

6. U teretanu dolazite malo ranije kako biste zauzele mjesto pored zgodnog dečka od kojeg ćete kasnije zatražiti i privatan trening.

7. Znate one mailove koje vam kolege šalju o okupljanjima i druženjima? Hm, pa slobodno odgovorite na jedan.

8. Umjesto ručka u zatvorenom prostoru, prošetajte centrom grada. Kada primijetite zgodnog tipa u kafiću ili na klupici u parku, sjednite blizu njega i započnite neobavezan razgovor o hrani ili tome što radite u životu.

9. Pridružite se grupi u kojoj ćete izravno surađivati sa muškarcima, možda nekom sportskom klubu ili neprofitnoj organizaciji.

10. Praćenje vašeg bivšeg na Facebooku završava odmah. Umjesto toga, bolje potražite dečke u koje ste bile zaljubljene u srednjoj školi. Pošaljite im poruku kako ste ih slučajno vidjele i da ne možete vjerovati kako su promijenili, na bolje naravno.

11. Flertujte s minimum tri tipa na mjestima na kojima to nikada ranije niste radile.

12. Trebale ste već dobiti par odgovora od prijatelja koji vam namještaju dečka. Recite im da slobodno proslijede broj određenim tipovima za koje biste mogle biti zainteresirane.

13. Sjećate se tipa iz teretane? Sljedeći put kada naletite jedno na drugo recite mu Hej, kako si?, Kao da ste stari prijatelji. Istraživači su dokazali da ljude više privlače oni koji su bliski s njima.

14. U ovo doba godine parkovi su prepuni tipova koji se bave sportom. Vozeći bicikl zamolite jednog od njih da vam preporuči kojim putem ići dalje jer ste prvi puta na tom mjestu. Nešto nam govori da će vam se i on pridružiti.

15. Ako ste upoznale super tipa u organizaciji u kojoj volontirate, a posebno ako imate popis brojeva telefona nazovite ga i pitajte kada ćete se opet vidjeti.

16. Izlazite u kafiće radnim danima. Zaobilaženje mase koja izlazi vikendom pomoći će vam da ostvarite bolju povezanost sa muškarcima.

17. Nakon par dana biste trebale primiti odgovore od dečki iz prošlosti. Ako je tako, nekom od njih predložite da se nađete na kavi i ispričate.

18. Bilo da se nalazite u lokalnom kafiću ili na utakmici, stanite se blizu slatkog dečka i njegovih prijatelja. Kada god čujete nešto poznato uključite se Hej, nisam mogla ne čuti i ja sam iz tog dijela grada. Kako vam se sviđa utakmica?

19. Napravite zabavu i pozovite nekoliko prijatelja. Recite svakom gostu da povede jednu osobu koju ne poznajete. Bez obzira hoće li vam se netko svidjeti ili ne, proširit ćete svoj društveni krug, jer ako ništa drugo neko od njih zna potencijalne dečke.

20. Na putu do kuće, svratite negdje gdje nikada do sada niste bile, npr. u novo otvoreni kafić. Lakše je iskoračiti iz sigurne zone i napraviti korak u nepoznatom okruženju.

21. Tagirajte sve nove prijatelje na slici od sinoć. Vaši zabavni opisi slika podsjetit ih na vas i otvoriti mogućnost novih poznanstava.

22. Organizirajte happy hour sa zgodnim kolegom i povedite nekoliko prijatelja.

23. “Slučajno” naletite na seksi muškarca u trgovini. To je automatski pokretač razgovora (neko prvi mora reći Oprosti) i fizički kontakt koji poznanstvo čini intimnijim.

24. Polako stižemo do završne faze. Bez obzira koliko zastrašujuće mogu zvučati narednih par ideja, probudite unutarnju divu u sebi. Večeras izađite na nastup lokalnog benda. Ako nema zgodnih muškaraca u okruženju, barem možete razgovarati s gitaristom.

25. Privucite pažnju muškarca ovim hrabrim potezom. Pošaljite piće za njegov stol.

26. Uđite u neki dućan sa muškom odjećom, uzmite lijepu košulju a zatim prisutnog dečka upitajte Mom bratu je uskoro rođendan. Što misliš o ovoj košulji?

27. U ovome trenutku, postale ste pravi profesionalac kada je očijukanje u pitanju. Krenite korak dalje – vrijeme je da jednom od svih njih date svoj broj telefona.

28. Izazovite sebe i dajte broj telefona seksi strancu.

29. Skupite hrabrost i razgovarajte sa simpatijom, bilo da je to slatki poštar ili kolega s posla, a zatim razmijenite kontakte.

30. Čestitke! Za ovih trideset hrabrih dana uspjele ste povećati seksipil i upoznati nove dečke! Sve što vam preostaje je odabrati sretnika koji će ponosno ponijeti titulu vašeg dečka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.