Provozala čovjeka na haubi zbog “podivljalih hormona” (VIDEO)

HAUBAŠkotlanđanka stara 37 godina najprije je pokušala da ukrade nešto iz jedne radnje, a zatim ušla u svoj automobil i “pokupila” slučajnog prolaznika. Ona je svoj čin na sudu opravdala “podivljalim hormonima”.

Škotlanđanka Suzanne Gilchrist (37) osuđena je na četiri godine zatvora jer je nedužnog prolaznika provozala na haubi dok je pokušavala da pobjegne iz jedne prodavnice. Da situacija bude još gora, ona je svoj čin na sudu opravdala “podivljalim hormonima”.

Neobični incident dogodio se u Škotskoj, gdje je Suzanne najpijre pokušala da ukrade nešto iz jedne radnje, a zatim ušla u svoj automobil i počela da bježi.

Ona je uz put, “pokupila” slučajnog prolaznika Stuarta Morrisa (22), koji je, ni kriv ni dužan, imao paklenu vožnju na njenoj haubi tokom koje je prešao 300 metara grčevito se trudeći da ne padne pod točkove.

Ovaj incident nije dobio jezivi epilog samo zahvaljujući jednom radniku obezbjeđenja, koji je uspio da priđe automobilu i otvori vrata, i skrene joj pažnju dovoljno da Morris siđe, ili bolje rečeno spadne sa haube.

Advokati Gilchristove na sudu su rekli da nije kriva klijentica, već njeni hormoni, zbog kojih je bila “potpuno neuračunljiva”. Morris nije teško povrijeđen, ali se prilično ugruhao, pa su mu prepisani lijekovi protiv bolova i pušten je na kućno liječenje.

Gilchristova i njeni hormoni osuđeni su na četiri godine zatvora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.