Radi Manojlović prijeti smrću, a sve zbog njenog dečka Harisa

Grandovoj pjevačici Radi Manojlović je ugrožen život i to zbog njenog dečka, Harisa Berkovića.

Naime, Haris ima mnogo obožavateljki koje ga opsjedaju, Radi to naravno ne smeta, ali nedavno se pojavila mlada i ramažena bogatašica koja je prešla granicu.

– Djevojka je pretjerala sve mjere i granice! Svima se hvali kako je Haris njen, pokazuje njihovu zajedničku sliku. Kaže da će Rada biti mrtva! Poručila joj je da će joj neko prerezati grkljan – kaže izvor i dodaje:

– Mala nije normalna, uzela je Radine slike i bode ih šilom i šrafcigerom! Njeni prijatelji su upozorili i njene roditelje da hitno reaguju, jer je zrela za psihijatrsisko posmatranje, ali oni se prave ludi – kaže izvor za Skandal i dodaje:

– Najgore od svega je što ne postoje elementi da se ona eventualno prijavi policiji. Oni bi to okarakterisali kao dječije gluposti, ali vjerujte da nije baš tako bezazleno. Zabrinut je i Haris, ali ruke su mu vezane. Ako bilo šta pokuša, mala je namazana, možda i njemu natovari neki napad na vrat, a i sami znate kako to danas funkcioniše.

– Ja ne razumijem njene roditelje, ali vjerovatno ih je sramota da neko njihovu kćerku proglasi ludom, ali bolje i to nego da neko strada. Ne znam šta će Rada da preduzme, ali ja bih ovo ozbiljno shvatila. Nadam se da će se sve dobro završiti i da će ostati samo na prijetnjama – završava priču izvor.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana