RODILA JE BEBU SA 60 GODINA I BILI SU SRETNIJI KAO NIKAD DO SADA – IPAK, SAD IMAJU JEDAN PROBLEM

Jedan bračni par je nekoliko godina pokušavao dobiti bebu, ali oni se nikada nisu mogli ostvariti u ulozi roditelja. Ipak, oni su u poznim godinama dobili sreću u svome domu jer su postali roditelji jedne prelijepe zdrave bebe. Za njih je to bio najsretniji dan ikada u životu.

Pored toga što su u tome periodu imali dosta problema, ta beba je dnoijela vedrinu i sreću njihov dom. Njihovo dijete im je skrenulo misli sa svih problema koje su imali. Ova žena je postala majka sa 60 godina, a zbog toga što je rodila bebu tako kasnu su je mnogi ljudi osuđivali.

Svi su smatrali da je već tada kasno da bude roditelj, ali beba je bila nešto što je njima dalo snagu kako bi nastavili dalje. Dobili su tada volju za životom, a pogotovo iz razloga što su se cijeli život borili i pokušavali da imaju djecu, te kada su im nade bile najmanje, onda se njihova želja ostvarila.

Da bi se oni ostvarili u toj ulozi roditelja, podigli su kredit pošto su morali ići na umjetnu oplodnju i drugog izbora nije bilo. Sada oni imaju veliki problem, a to je dom kojeg nisu mogli obezbjediti. Oni su sada već u godinama, a imaju dosta brige za svoju kćerku jer se plaše da će možda završiti na ulici. To niko ne bi volio da se desi, ali se oni i dalje nekako nadaju da će sreća biti i dalje na njovoj strani, te da će moći prevazići te probleme i uživati u odgoju djeteta.

(Kreacije.info)

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook