Roditelji na 12-godišnjem sinu iz šale napravili DNK test, a kada su vidjeli rezultate – šok

Donna i Vanner Johnson odlučili su kupiti iz zabave komplet za testiranje DNK, ali mjesec dana kasnije rezultati testa su im okrenuli cijeli svijet naglavačke.

Njih dvoje su ubrzo saznali da njihov, tada 12-godišnji sin, koji je začet u klinici za umjetnu oplodnju, nije Vannerovo biološko dijete. Ispostavilo se da je došlo do ‘zabune’ u klinici za umjetnu oplodnju te da je Donnina jajna stanica oplođena spermom nepoznatog donora.

U razgovoru s američkom televizijskom postajom ABC4, Vanner Johnson rekao je da mu nije bilo jasno što se dogodilo kad je čitao rezultate testa.

Kad sam pogledao rezultate testa vidio sam ime svoje žene pod imenom majke, a ispod oca – nepoznato – i pomislio sam si: ‘kako to mislite otac nepoznat’- izjavio je.
Ja sam mu otac – dodao je.
Vanner i njegova supruga Donna odlučili su se na IVF tretmane (umjetnu oplodnju) 2007. godine, nakon što nisu mogli sami zatrudnjeti s drugim djetetom.

Donna je rekla da je shvatila kako nešto nije u redu kad su rezultati pokazali da je njihov stariji sin polubrat mlađem. Zbog testa su otkrili da je Donnina jajna stanica slučajno oplođena tuđom spermom tijekom procesa umjetne oplodnje.

Shvaćate da postoji mogućnost da se nešto tako dogodi, ali nikad vam ne padne na pamet da se to može dogoditi vama – rekao je Vanner.
Nakon otkrića bilo je puno raznih emocija koje smo morali zajedno proći, ali ljubav prema našem sinu se nikad nije promijenila – rekao je.
Sinu su rekli za to tek nakon godinu dana, kad su odlučili i potražiti njegovog biološkog oca. Nakon što je uspješno pronašao donatora, Vanner mu se javio i otkrio istinu u, kako je rekao, ‘najluđem razgovoru u svom životu’, piše LAD Bible.

Ispostavilo se da je dječakov biološki otac sa svojom partnericom došao u kliniku isti dan kada i oni.

Oba para su se odlučila podnijeti tužbu protiv klinike za plodnost.

To što mi prolazimo je nevjerojatno – izjavio je Vanner.
Mislili smo da će zbog toga što sve prolazimo biti pristojniji i da će s više obzira komunicirati s nama, ali to uopće nije tako – rekao je misleći na kliniku koja je napravila ovu nevjerojatnu grešku.
izvor 24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.