Saša Popović: “Zvezde Granda” obilježili su takmičari iz BiH i Srbije, zamislite da nas ima kao Amerikanaca

Otac “Zvezda Granda” Saša Popović dao je ekskluzivni intervju za “Avaz” uoči nove sezone najvećeg muzičkog takmičenja u regionu, koja na Novoj BH počinje u subotu.

Popović je otkrio sve o novitetima koje su pripremili ta nam je kazao šta u “Zvezdama Granda” nije dozvoljeno, te još mnogo zanimljivih stvari.

– „Grand“ to radi već 15 godina. I 15 godina smo mi lideri u tome. Mnogo toga smo prošli, imali smo dosta konkurencije. Mi smo krenuli 2003. godine i otad smo pobijedili sva moguća muzička takmičenja. Sve se ugasilo, samo su „Zvezde Granda“ ostale. Od 2013., otkad je Amar Gile pobijedio, imamo puno kandidata iz BiH. Evidentno je da su kandidati iz BiH i Srbije obilježili sve ovo vrijeme takmičenje, oni su i najpopularniji pjevači.

Također je kazao:

– Na audicijama je do sada učestvovalo oko 115.000 kandidata. Bivša Jugoslavija je oduvijek bila rasadnik talenata. Kad vi uzmete BiH i Srbiju, odakle je 90 posto kandidata, to je 10-12 miliona stanovnika, a imamo toliko talenata. Zamislite da nas ima kao Amerikanaca – kaže Saša Popović.

Kompletan intervju sa Sašom Popovićem pročitajte u sutra, 11.septembra, u printanom izdanju „Dnevnog avaza“.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana