ŠEHERZADA I ONUR RENOVIRALI KUĆU, ZAVIRITE UNUTRA: Ovi detalji će vas raspametiti, ovdje uživaju sa troje djece

Dom Berguzar Korel u Londonu, potpuno je drugačiji od onog u kojem par stanuje u Turskoj. Kada je mala Leyla, kćerka popularne Šeherezade, došla na svijet prošle godine, par je odlučio da svoj dom u prijestolnici Engleske uredi malo drugačije, kako bi imali ušuškani kutak, u kojem će svi članovi porodice jednako uživati.

Naime, u toku je renoviranje njihovog stana, sudeći po objavama turske glumice. Beguzar i Halit će uskoro imati kamin, idealan za ušuškane, hladne večernje sate. Iako su u turskim medijima postojale glasine da se par definitivno smjestio u Engleskoj, njihov PR menadžer to je demantovao, objasnivši da u proteklih pet godina supružnici posjećuju London.

Dok su radovi na kaminu u toku, Berguzar je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila djelić dnevne sobe, kao i nekoliko detalja u stanu, a malo ko je ostao ravnodušan na prizor. Posmatrajući prethodne fotografije doma u Turskoj i poredeći ih sa sadašnjim domom u Londonu, stiče se utisak da je glumica talentovana za uređivanje interijera, budući da je svaki kutak sređen prema njenoj viziji.

 

81037-berguzar-korel-instagram-screenshot-1-iff

81036-berguzar-korel-instagram-screenshot-iff

81035-begruzar-korel-instagram-screenshot-3-iff

81038-berguzar-korel-instagram-screenshot-2-iff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.