Skandalozna scena na venčanju: Zbog mladine šale matičar otkazao ceremoniju

Svi znamo da su venčanja prepuna radosti i sreće za mladence, porodicu i prijatelje. Međutim, ponekad previše opuštanja i šala mogu dovesti do neočekivanih situacija. U jednom video-snimku koji je nedavno postao viralan prikazana je jedna neobična, komična situacija koja je skoro uništila venčanje.

Glavna protagonistkinja ovog događaja je mlada dama po imenu Mirijam, koja je svojim šaljivim duhom odlučila da iznenadi sve prisutne tokom ceremonije sklapanja braka. Umesto klasičnog “da”, koje bi označilo njen pristanak, izgovorila je “ne”. S namerom da nasmeje sve prisutne, Mirijam nije ni slutila da će njena šala izazvati takvu buru reakcija.

Njen izabranik Danilo je brzo shvatio da je reč o šali, nasmejao se i odgovorio afirmativno. Međutim, trenutak iznenađenja usledio je kada je matičar odlučio da se uhvati ukoštac sa situacijom. Bez trunke smeha u glasu, matičar je odlučno izjavio:

“Šale nisu primerene u ovom trenutku. Nećemo završiti venčanje danas. Molim vas da se obratite sekretaru kako biste zakazali novi termin.”

Ova neobična reakcija ostavila je sve prisutne u šoku, uključujući i Mirijam. Njen pokušaj da unese malo humora u svečanu atmosferu venčanja očigledno se nije dobro završio. Ovaj iznenađujući incident nas podseća na to koliko je važno pažljivo birati trenutke za šalu i razumeti situaciju u kojoj se nalazimo.

@abogadoarias

#abogado #derecho

♬ sonido original – Fernando Jose Arias

izvor prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.