Šokantan video: Djevojčica sa mosta gurnula svoju prijateljicu

Na snimci vidi se kako je gurnula 16-godišnjakinju s mosta iako je ova priznala da se boji i da ne želi skočiti. Djevojčica je nakon svega ozbiljno ozlijeđena

Zastrašujuć video snimljen je u utorak te ubrzo objavljen na YouTubeu. Na njemu se vide djeca koja stoje iznad Moulton slapova na rijeci Lewis River u gradu Yacolt u Washingtonu.

Jedna djevojčica stoji na rubu, a ostali su iza nje. Na snimci, koju je snimila prolaznica Ashley Mahree, čuje se kako curica dva puta govori da ne želi skočiti, no njezini prijatelji je uporno nagovaraju.

Nekoliko sekundi kasnije, jedna od njih ju je samo gurnula s mosta. Pala je u vodu s visine od 18 metara. Ima teške ozljede – slomljena su joj rebra i ozlijeđena pluća, i puna je ogrebotina.

– Ovo izgleda kao kazneno djelo. Pa mogle su je ubiti. Ove djevojčice moraju nekako odgovarati za ovo što su napravile. Ona koja ju je gurnula treba ići u zatvor – napisala je Mahree na YouTubeu.

Djeca koja su bila s njom su identificirane, ali njihova imena nisu objavljena u javnosti.

– Mojoj kćerki će trebati puno vremena da se oporavi. Onaj tko ju je gurnuo trebao bi dobro razmisliti o tome i shvatiti da je to pogrešno. Moja kći je mogla poginuti – rekla je majka nastradale djevojčice za lokalni kcrtv news.

Gradske vlasti potvrdile su da je skakanje s mosta strogo zabranjeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.