STAVITE ŠTIPALJKU NA OVO MJESTO I MIGRENA NESTAJE ZA MINUT: Žena otkrila sjajan trik koji joj je “spasio život”!

Jedna mama otkrila je genijalan trik koji joj je za samo 20 minuta značajno ublažio bol!

Svi oni koji pate od čestih glavobolja i migrena znaju koliko takav bol može da bude iscrpljujuć. Za migrene je karakteristično da traju po više sati, ponekad i dana, mogu da izazovu mučnine, povraćanje, preosjetljivost na svjetlost i buku…

Javljaju se bez ikakvog prethodnog znaka upozorenja, tako da se ne možete ni na koji način pripremiti za migrenu, a mnogi koji ih imaju kažu da im lijekovi malo ili nimalo ne pomažu.

Međutim, jedna mama po imenu Elizabet Hejs iz Indijane, na Fejsbuku je objavila trik koji joj je pomogao više od lijekova i zatamnjene prostorije, a potrebna je samo jedna štipaljka za veš.

“Jefina štipaljka mi je večeras spasla život. Imala sam migrenu koja je počela prije skoro 12 sati i pijre oko sat vremena je bol postao nepodnošljiv. Već sam probala sve lijekove i trikove koje inače koristim, ali nije bilo koristi”, napisala je Elizabet.

Guglajući trikove protiv migrena, naišla je na nešto što se zove “akulif”, a zapravo je mali komad plastike koji se stavlja na kožu između palca i kažiprsta. Ugledavši na svom radnom dijelu štipaljku za veš, Elizabet je shvatila da će i ona dobro poslužiti.

“Već poslije minut sam osjetila olakšanje, a poslije 20 minuta je bol bio duplo manji”, napisala je ova žena, pojasnivši da je štipaljku prosto zakačila za kožu između palca i kažiprsta.

Mnogi su komentarisali na njenu objavu, pišući da im je ovaj trik pomogao, a ovaj dio šake inače je poznat kao akupunkturna tačka povezana sa glavoboljom, pa vjerovatno zbog toga i djeluje pritisak štipaljke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.