STRAVA: Dobro poznati takmičar “Zvezda Granda” pokušao da se ubije!

Radi se o Merzanu Tahiroviću, bivšem takmičaru “Zvezda Granda”, koji se već nekoliko puta pojavljivao pred malim ekranima

Prije dvije noći objavljena je vijest da se jedan muškarac (42) iz Prijepolja popeo na Šarampovski most u tom gradu i prijetio da će skočiti i na taj način izvršiti samoubistvo.

Na lice mjesta izašla je policija, vatrogasno-spasilačke jedinice i ekipa Hitne pomoći.

Do muškarca je otišao pregovarač i nakon razgovora sa komandirom prijepoljske policije, Danijelom Petrićem, on je odustao od namjere da skoči sa mosta u rijeku Lim.

Prema saznajima Alo.rs, radi se o Merzanu Tahiroviću, bivšem takmičaru “Zvezda Granda”, koji se već nekoliko puta pojavljivao pred malim ekranima.

Merzan je poznat kao neko ko se proslavio kao “najgori takmičar” ove emisije, a nerijetko je ulazio u rasprave sa žirijem. Bez obzira na podsmijeh žirija nije odustajao od nastupa, pa se tako nekoliko godina zaredom prijavljivao, ali bezuspješno.

Međutim, Merzan je, pored pjevanja, zapao u javnost prošle godine kada je riješio da otpočne štrajk glađu. Naime, on je radio u Javnom komunalnom preduzeću “Lim”, a ispred zgrade opštinske uprave, zahtijevao je ispunjenje samo jednog zahtijeva – da ga vrate na posao da može da živi od svog rada, a ne od milostinje.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana