SVE JOJ PRISJELO: Jelena kod Nusreta srela bivšeg, morala da napusti restoran

Jelena i Duško otišli su sa kćerkama na porodični ručak u poznati restoran, a tamo su sreli, ni manje ni više, nego Jeleninog nekadašnjeg partnera, zbog čega je Karleuša odmah napustila objekat i umalo napravila scenu.

Naime, Jelena je u Dubai došla navodno nakon što je saznala da njen suprug izlazi sa manekenkama u noćni provod, te je pokušala da ponovo oživi porodičnu idilu. Sve vreme je sa Duškom i kćerkama Nikom i Atinom, međutim, jedan naizgled svakodnevni porodični ručak pretvorio se u dramu.

Dok je porodica Tošić uživala u specijalitetima, na vratima restorana pojavio se Jelenin bivši suprug Bojan Karić sa ženom Mašom.

Čim ga je ugledala, Karleuša je tražila Dušku da napuste restoran.

– Duško je i dalje ljut na Jelenu zbog afere sa Ognjenom Vranješem, ipak, zbog kćerkica fudbaler je odlučio da pokuša da prevaziđe bračnu krizu sa pjevačicom, pa je porodica otišla u planetarno poznati restoran na druženje. Međutim, tada se dogodila drama, jer se upravo tamo pojavio i Jelenin bivši suprug Bojan Karić sa ženom Mašom, a Jelena ga je prva spazila na ulaznim vratima – počinje priču navodno dobro obaviješteni izvor i otkriva detalje…

– Jelena je jedva čekala da ode kod Nusreta, vlasnika istoimenog restorana, ali ručak joj je ubrzo presjeo. Dok su ona i njena porodica uživali u specijalitetima i naručivali deserte, na vratima se pojavio Bojan sa suprugom. Jelena je doživjela šok. Odmah je rekla Dušku da je bolje da nešto slatko pojedu usput, što je Tošića iznenadilo, ali je odustao od poručivanja deserta. Nervozno je počela da požuruje kćerke, koje su još uvijek jele glavno jelo, da krenu, tako da su u roku od pet minuta izašli iz restorana. Mislim da Duško nije ni vidio Bojana i Mašu, jer Jelena nije željela da mu kaže da joj je zbog toga neprijatno kako ne bi došlo do novih razmirica

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana