SVEKRVA POKUŠALA DA OTRUJE MLADU NA SVADBI! Mladoženjina reakcija SVE ŠOKIRALA, gosti u sali ZANIJEMILI

Da odnos snahe i svekrve može da bude komplikovan, to svi znaju, ali ono što je mladoženjina majka uradila na vjenčanju zapanjilo je svijet. Događaj koji je umalo mogao da se završi tragično opisala je Kali, organizator ovog vjenčanja.

 
 

Ona je u videu pod nazivom “greška ili sabotaža” koji je objavila na TikToku opisala kako je mladoženjina majka parktično pokušala da otruje mladu. Iako je znala da izabranica njenog sina ima ozbiljnu alergiju na kokos, naručila je kolače posute ovom namirnicom i još je “nutkala” da ih proba.

 

“Pripreme su počele po planu. Znala sam da je nevjesta ozbiljno alergična na kokos, a sa tim je bila upoznata i poslastičarka koja je pravila tortu. Bili smo spremni da vjenčanje počne”, priča Kali.

 

Međutim, tokom slavlja primijetila je da je iznenada stigla nova tura kolača, osim prelijepe svadbene torte na tri sprata koja je već bila isporučena. Kada je upitala otkud novi slatkiši, mladoženjina majka je rekla da je ona poručila kako se ne bi desilo da oskudijevaju u hrani.

“U redu, to zaista nije tako neobično”, pomislila je Kali. Međutim, tu priča dobija neobičan obrt.

Svekrva je uzela jedan od kolača i pružila ih mladi, nudeći joj da ga proba. Nesretna djevojka nije imala pojma o čemu se radi pa je naivno uzela jedan i taman što ga nije zagrizla kada je “uletio” mladoženja.

“Mama, znaš da je alergična”, uzviknuo je sprečivši katastrofu. Sljedećih 15 sekundi je u sali bila mrtva tišina, niko se nije usudio da progovori.

“Mladoženja je otvorenih usta gledao u svoju mamu. Nevjesta je izgledala apsolutno užasnuta i uplašena, i ja bih bila isto”, priča Kali.

“A mladoženjina majka, koja je bukvalno pokušala da otruje buduću snahu, nije se ni najmanje potresla zbog svega. Samo je slagnula ramenima i okrenula se i otišla.”

Šokiran njenim ponašanjem, mladoženja je potpuno izgubio kontrolu i počeo da viče.

“Ti si užasna osoba, nikada nisi podržavala ovu vezu, ovo je dno dna, čak i za tebe. Mogla si da je pošalješ u bolnicu. Ona je doslovce mogla da doživi anafilaktički šok”, urlao je, iako to očigledno nije uzmemirilo njegovu majku. Nešto kasnije se samo pokupila i otišla sa svadbe, a srećom, fatalni ishod je izbjegnut.

Video je izazvao pregršt komentara na ovoj društvenoj mreži, a većina je posredno poručivala nesretnoj nevjesti da “bježi iz te porodice ako misli da ostane živa”, kao i da će svekrva vjerovatno ponovo pokušati nešto slično da izvede.

PREUZETO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.