Tom Kruz povrijeđen na snimanju ”Nemoguće misije” (VIDEO)

Poznati holivudski glumac Tom Kruz (Tom Cruise) je za potrebe svog novog filma “Nemoguća misija: Raspad sistema” već slomio nogu, a da bi snimio najopasniji dio filma, izveo je zloglasni “halo” skok iz aviona.

Glumac je i u prethodnim “Nemoguća misija” ostvarenjima odbijao da koristi dublera i kaskadere te je sve opasne scene snimao sam. I prethodnih godina Tom Kruz se povređivao na snimanju, međutim, ovaj put su povrede bile znatno ozbiljnije.

Osim slomljene noge, glumac je tokom snimanja doživio još jednu nesreću zbog koje je bio prinuđen da miruje nekoliko dana. Naime, Kruz je trebalo da snimi scenu skoka između dvije zgrade sa zaštitnim kablom. Nažalost, glumac nije dovoljno dobro doskočio te je promašio ivicu krova i zakucao se u zid zgrade.

Ipak, ova povreda nije zaustavila holivudskog glumca da nastavi rad na filmu koji će publika uskoro moći vidjeti na velikim platnima.

Filmski stručnjaci ističu da se o glumi Toma Kruza ne može mnogo lošeg reći. Oni se slažu da postoje ljubitelji sedme umjetnosti koji ne vole njegovu glumu, ali da on ipak uspije svaki put u potpunosti dočarati lik kojeg tumači.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana