TRAGIČAN ZAVRŠETAK POTRAGE: Identificirano tijelo Emiliana Sale, riječi oproštaja stižu sa svih strana

Cijeli svijet je pratio akciju izvlačenja aviona sa dna mora između Engleske i Francuske, a onda su objavili da je u olupini jedno tijelo....

Bivši igrač Nantesa Emiliano Sala skupa s pilotom nestao je iznad Engleskog kanala, potraga je bila prekinuta, no prijatelji i porodica su nastavili tragati u privatnom aranžmanu.

Čitava potraga se ponovo pokrenula nakon što su na obalama Francuske pronađeni jastuci za sjedišta iz nestalog aviona, a ubrzo je na dnu mora locirana i olupina letjelice.

Ubrzo nakon vijesti o otkrivanja olupine aviona u kojem je Sala putovao ka Cardiffu, pojavile su se informacije da se u istoj moglo vidjeti i jedno tijelo.

Prekjučer je tijelo izvučeno iz mora, a sada su stigle nove informacije.

Tijelo je identicirano 36 sati nakon izvlačenja iz vode, a tragedija koja se desila 21. januara sada je dobila epilog. Riječ je o tijelu Emiliana Sale, utvrdile su britanske vlasti, a prenio BBC.

Obavijestili smo obitelj. Tijelo koje je izvučeno iz olupine aviona na dnu mora identificirao je mrtvozornik. To je nogometaš Emiliano Sala, objavila je policija iz Dorseta.

Za obitelj je završio težak period iščekivanja i nade. Emiliano Sala, nogometaš koji je iz Nantesa putovao prema novom klubu Cardifu u Wales je i službeno proglašen mrtvim, dok se za pilotom privatnog aviona Daveom Ibbotsonom još traga.

Odmah nakon objave vijesti, obitelji i priajteljima na društvenim mrežama počele su stizati riječi utjehe …

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana