TRPILA JE BATINE: Maja Marijana je imala buran odnos sa Mladenom Šmakićem

Maja Marijana preživjela je porodično nasilje 2013. godine kada je na nju nasrnuo nevjenčani suprug Mladen Šmakić.Pozvala je hitnu pomoć, a kada su vidjeli da ima modre podlive po licu prevezli su je u Urgentni centar. Nakon pregleda neurohirurga i snimanja glave ustanovljeno je da su joj jagodične kosti i lobanja nagnječeni i prevezena je na maksilofacijalnu hirurgiju. Nakon ukazane ljekarske pomoći Maja je puštena sa klinike. Mediji su prenijeli da je pjevačica nakon toga policiji dala izjavu i opisala nasilje.


-Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvjestila – izjavila je Maja Marijana u policiji.Zbog djeteta rješila da Mladenu pruži drugu šansu, a ovaj par je u više navrata uslikan zajedno na javnim dešavanjima, što je izazvalo burne reakcije.

Ipak, u junu 2014. godine pjevačica je definitivno napustila Mladena i njihov slučaj stavila u ruke nadležnih organa. Tvrdila je da strahuje za svoju bezbjednost jer dobro poznaje bivšeg partnera i zna da je neće tek tako ostaviti na miru. U javnosti se pominjalo i da je on posle svega od nje tražio pola kuće, te da je bio ljubomoran zato što je pjevačica našla drugog.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana