Udavio se plivajući ka pjevaču Miroslavu Iliću

On je odmah po završetku koncerta obučen skočio u jezero kako bi preplivao na suprotnu obalu do svog omiljenog pjevača, ali ga je voda brzo progutala.

Koncert popularnog srbijanskog pjevača Miroslava Ilića na jezeru Očaga kod Lazarevca završio se tragično po njegovog obožavaoca B.T. (34).

On je odmah po završetku koncerta obučen skočio u jezero kako bi preplivao na suprotnu obalu do svog omiljenog pjevača, ali ga je voda brzo progutala, piše “Informer”.

Djevojke koje su bile u neposrednoj blizini nesrećnog muškarca kažu da se sve dogodilo munjevito i da niko nije slutio šta će mu se desiti.

“Stajale smo na obali pored njega kad se zaleteo u vodu. Nekoliko njegovih drugara na trenutak je pokušalo da ga spreči ali uzalud. Istrgao im se i uleteo u Očagu. Nismo mogli da procenimo da li je bio pripit ali činjenica je da je bio spreman da prepliva jezero samo da upozna Miroslava Ilića. To što je hteo u vodu u početku nas nije iznenadilo, jer se mnogi kupaju u jezeru čak i uveče, pa nismo obraćali pažnju. Međutim, muškarac je samo nekoliko puta zamahnuo u vodi i nestao. Onda je nastala panika”, pričaju djevojke.

Brzo su pozvane policija i hitna pomoć pa je potraga za tijelom odmah počela. Nakon kraćeg vremena pronađen je leš B.T. i odmah poslat u Institut za sudsku medicinu na obdukciju, prenosi Trojka.rs.

Čuveni pjevač Miroslav Ilić kaže da nije vidio kada se to dogodilo ali da je kasnije čuo za tu tragediju.

“Glupo mi je da bilo šta komentarišem. Naravno da mi je mnogo žao, sve bih dao da se to nije dogodilo. Kad je već toliko voleo mene i moje pesme bilo bi mi drago da smo se upoznali. Još uvek ne znam ni o kom se dečku se radi, tako da nisam njegovoj porodici izjavio saučešće. Teško mi je što se mladi život tako završio. Zaista ne znam šta bih u ovom trenutku još rekao. Sve je to strašno”, kaže Ilić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.