Uprkos mjerama zabrane u Ljubiždi kod Prizrena više od 200 gostiju prisustvovalo svadbi (VIDEO)

Uprkos mjerama zabrane okupljanja, kako javljaju lokalni mediji, više od 200 gostiju prisustvovalo je svadbi u Ljubiždi kod u Prizrena, prenosi Telegrafi.

Policija tvrdi da nije bila obavještena o skupu, a na snimcima sa svadbe vidi se , iako je svadba bila na otvorenom u dvorištu kuće, o rastojanju među gostima nije vodilo računa, niti je iko od njih nosio maske.

Ideja o rastojanju tek je pala u vodu kada je pjevač Labinot Rexhaj pozvao goste da još više igraju i plešu sa mladom, piše Telegrafi.

Rexhaj, koji je s bendom svirao sa balkona kuće, sam je ove snimke objavio na društvenim mrežama. Oni su odmah naišli na osudu.

U intervjuu za emisiju “Sonte”, Rexhaj je priznao da je tamo pjevao, ali je i kazao da su ljudi bili na distanci, što se po snimcima ne bi baš reklo, navodi Telegrafi.

Vlada Кosova donijela je odluku o zabrani  javnih okupljanja i porodičnih zabava, kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.

Rexhaj je kazao kako policija nije došla da ih rastera, dok su iz regionalne policije Prizrena izjavili da nisu imali nikakve informacije da je bilo venčanje tog dana u selu Ljubižda.

 

Zadnje iz rubrike VIJESTI

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook