UZEO STVAR U SVOJE RUKE: Radi Manojlović otac uzeo sve pare

Rada Manojlović godinama radi, nastupa širom svijeta i dobro zarađuje, međutim ništa sem auta nije stekla. Istina, renovirala je kuću u Četerežu za oca i maćehu, ali to je sve. Zbog svega toga njen tata Rade jako brine i smatra da ona nije zaslužila da toliko radi, a da nema još ni svoj stan, pa je odlučio da stvar preuzme u svoje ruke i da kćerku nauči pameti.

– Rade je morao da lupi šakom o sto jer vidi čovjek da se Rada nikad sama neće opametiti. Gleda je godinama kako troši i na bivše momke, i sada na Harisa, a o sebi ne misli uopšte. Pa Milanu Stankoviću je platila penale za Grand, Momiru je uložila u neki biznis. Pa nije ona javna banka da svi od nje uzimaju. Zato Rade neće više to da trpi, pa je sjeo i sa kćerkom obavio ozbiljan razgovor. Rekao je odlučno i strogo: “Sve što od sada zaradiš ima da ide na moj račun! Samo te gledam kako bacaš okolo na glupoti, a nemaš još ni stan. Kod mene ti je najsigurnije, a vidjećeš, za godinu dana imaćeš toliko para da ćeš moći da biraš koji ćeš stan. Ostaće ti štek, ti znaš da sam ja sa parama oprezan” – prepričava izvor i dodaje:

– Rada ga je saslušala i pristala. Shvatila je da je loša sa finansijama i sve je prepustila ocu. Za sebe će odvajati samo minimalno novca za osnovne potrebe, a ostalo ide kod oca u štek!

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana