Vakcinisala se Jelena Karleuša: Pozivam vas na društvenu odgovornost

Popularna srbijanska zvijezda Jelena Karleuša, odlučila je pozvati sve građane na vakcinaciju, a svojim primjerom je pokazala, kako je navela, društvenu odgovornost. Jučer je na Instagramu podijelila obavijest o svojoj odluci, a vakcinisala se danas u 9 h, u Novom Beogradu, na punktu Tržnog centra “Ušće”.

Karleuša je prije vakcinacije prošla standardnu proceduru dezinfekcije ruku, mjerenja temperature i razgovora s ljekarom.

Upravo sam dobila vakcinu, osjećam se odlično. Nisam osjetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, djeci koja oboljevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo da biramo. Ja sam odlučila da popularnost iskoristim na pravi način. Primila sam Fajzer – rekla je Jelena.

Također, pozvala je svoje sugrađane da i oni se odluče na ovaj korak.

Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost,kroz vakcinaciju protiv Covid-19, kako bi se što prije vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primjer drugima, da se sutra vakcinišem u 9 h na novom punktu TC “Ušće”, na Novom Beogradu. Na ovom mjestu, svako od vas također može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 h do 21 h, bez ikakvog prethodnog zakazivanja, vakcinom proizvođača po ličnom izboru. Vidimo se – napisala je Jelena jučer.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook