VELIKO PRIZNANJE ZDRAVKU ČOLIĆU: Nagrada za doprinos diskografiji

Zdravko Čolić u diskografskoj kući “Croatia records” u Zagrebu dobio je priznanje za doprinos diskografiji. Plaketu na kojoj piše “Posebno priznanje za ukupan doprinos diskografiji”, uručio mu je prvi čovjek Želimir Babogredac, naglasivši da je Čola fenomenalan muzičar, unikatan vokal, čovjek koji voli muziku, svoj posao i ljude, pravi prijatelj i veliki džentlmen.

– Drago mi je da sam dobitnik priznanja za doprinos u diskografiji koji dodjeljuje moja izdavačka kuća sa kojom imam sjajnu saradnju godinama unazad – rekao je tom prilikom Zdravko Čolić i dodao:


Ostvarili smo vrhunske tiraže i realizovali mnogobrojne koncerte na zadovoljstvo publike. Album “Ako priđeš bliže” ostao je najtiražniji album, tako da je ovo ujedno i priznanje svim mojim saradnicima.
Neke od hitova sa tog albuma kao i mnoge druge “Mala”, “Ničeg nije bilo između nas”, “Tebe čuvam za kraj” Čola će otpjevati 20. oktobra na koncertu u zagrebačkoj “Areni”. U novembru će nastupiti u Tuzli i Skoplju, dok će za doček 2019. svojim veličanstvenim glasom i bezvremenskim hitovima zabavljati stanovnike Poreča i njihove goste.


Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana