VIDEO: Masakr u porodičnoj kući: Ubica izrešetao cijelu familiju, likvidirao i petogodišnje dijete i bebu

Borba za starateljstvo krenula je naopako kada je muškarac usmrtio više ljudi. Polcija je kasnije u razmijeni vatre ubila napadača.

Pet ljudi pronađeno je mrtvo u kući u malom američkom mjestu Mančesteru u američkoj državi Ilinois, a osumnjičenog ubicu kasnije je ubila policija u razmijeni vatre nakon kratke potjere, saopštila je policija.

Među žrtvama, pronađena je i jedna šestogodišnjakinja kojoj je pružena pomoć u lokalnoj bolnici, rekao je novinarima potpukovnik Tod Kilbi.

Policija nije potvrdila izvještaje da su sve žrtve ubijene iz vatrenog oružja, prenio je AFP.

“Nemamo razlog za vjerovanje da postoji bilo kakva opasnost po javnost”, rekao je Kirbi i dodao da policija sada istražuje motive višestrukog ubistva.

Tijela žrtava otkrivena su u pola pet jutros u malom mjestu Mančestesteru. Svjedoci su vidjeli bijeli automobil kako se udaljio velikom brzinom, a policija mu je ušla u trag oko sedam ujutro.

“Razmenjena je vatra a policija je u 7,27 privela osumnjičenog kod kojeg je nađeno više komada oružja. Osumnjičeni je prevezen u bolnicu gdje je proglašen mrtvim”, rekao je Kirbi.

Ubijeni članovi porodice su, kao što su ih identifikovali rođaci – Džoan Sinkler (65), njena unuka Britani Luark (22), njen prijatelj Roj Ralston, Nolan Ralston (5) i Bredli Ralston (1).

Napadača su identifikovale komšije i rođaci kao Rikija Smita (43) koji se borio za starateljstvo sa Sinklerovom kćerkom.

[youtube]L1QbBFVwCeQ[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.