Viki Miljković izbrisala spot zbog Jelene Karleuše

Violeta Viki Miljković izbrisala je sa svog Youtube kanala spot za pjesmu “Nikom nije lepše nego nema”.

Spot koji obilježava početak njene karijere, a zbog kojeg je Jelena Karleuša ismijavala nebrojeno puta u toku njihovog žiriranja u šou-programu “Zvezde Granda”, definitivno je njen najveći hit u karijeri, ali to je nije spriječilo da ga ukloni sa svog zvaničnog YouTube kanala.

U spotu koji je izbrisala Miljkovićeva je sjedila u traktoru, očijukala sa seljakom i hranila kokoške, a to je Karleuša umjela i te kako da iskoristi i da je ponizi, rekavši joj da nema stila i da uvijek kaska za modom.

Iz okruženja bliskog Miljkovićevoj novinari su saznali da je Viki baš zbog Karleuše, ali i zbog drugih koji osporavaju njene rane radove, riješila da ukloni video-zapis za svoju popularnu pjesmu.

– Sve uvrede koje joj je uputila Jelena Viki su strašno pogađale i samo njeni najbliži znaju koliko joj je patnje donijela. Međutim, ona se uvijek trudila da bude odmjerena i da ne pokaže nervozu i ljutnju, pa je govorila da su njihove svađe u svrhu šou-programa i gledanosti. Istina je ipak drugačija i Viki se teško nosila sa Jeleninim uvredama, tako da je zbog nje počela da mrzi svoj spot za pjesmu “Nikom nije lepše nego nama” i na kraju ga i uklonila sa zvaničnog YouTube kanala, ostavivši samo audio-snimak pjesme – ispričao je prijatelj Viki Miljković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.