VOLIO ŽENU VIŠE OD ŽIVOTA, A ONDA JE IZGUBIO: POSLE DVE GODINE MU JE DOŠLA PORUKA U KOJOJ JE PISALO NEŠTO ŠTO NIJE MOGAO GLEDATI OČIMA

Bila je to 2001. godina kada je njegova supruga izgubila život radi raka jajnika. Njeno ime je bilo Brenda, a ona je za sobom ostavila muža i sinove koji su dugo vremena bili u velikom bolu radi tragičnog gubitka. Samo dva dana prije nego što će Brenda izgubiti život, ona je dala svojoj drugarici pismo i uputila je u precizne instrukcije kako ga treba poslati.

Rekla je da će to pismo poslati tek onda kada njen suprug Dejvid nađe novu ljubav. Prošlo je dvije godine od kako je Brenda izgubila život, a onda se tada Dejvid zaljubio u Džejn Abraham. Čim je to drugarica od Brende saznala, onda je poslala to pismo preko radio stanice kao što joj je ona ranije rekla. Tada su krenuli čitati na radio pismo koje je bilo upućeno na Dejvida, a ono je glasilo ovako:

– Moje ime je Brenda, a kada budete primili ovo pismo, onda to znači da mene više nema. Pismo koje sada vidite je poslala moja veoma dobra drugarica kada bude vrijeme za to. Ja sam joj dala instrukcije kako treba poslati ovo pismo kada moj voljeni muž Dejvid bude nastavio sa svojim životom i kada upozna nekog drugog.

– Ja znam da mu nikako neće biti lako bez mene, ali sam sigurna da će on donositi najbolje odluke za cijelu našu porodicu i da će naći neku dobru ženu koja će mu pomagati u odgoju naših sinova. Ja znam da će ta žena biti nevjerovatna i voljela bih sama da je upoznam kako se divim njoj i svome mužu.

(Kreacije.info)

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook