Zbog Cecinih pjesama: Pogledajte šta se dogodilo mladoj Emini Tufo!

Naime, Emina je nedavno nastupala u jednom ilidžanskom kafiću, gdje se dernečilo do zore, a klub je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Pjevačica je gostima sve vrijeme ispunjavala muzičke želje, pjevajući svoj stalni repertoar. Špekulisalo se da je kasno u noć došlo do incidenta, kada je pjevačica otpjevala par pjesama srbijanske pjevačice Cece Ražnatović.

Naime, kako se priča nekoliko njih te večeri čuvši Cecine pjesme odlučila je reagovati i napasti pjevačicu, s argumentima da nisu došli slušati Cecine pjesme, te da bi odmah trebala prestati pjevati njene pjesme.

Prema mnogim svjedocima, umiješali su se i vlasnici ilidžanskog lokala, koji su stali u odbranu pjevačice, ali ubrzo nakon kraće rasprave sa nekim od gostiju, zamolili su Eminu da promijeni repertoar.


Mlada Sarajka je na sve ovo rekla:

– Ja sam otpjevala dvije njene pjesme od početka do kraja, i to su obje pjesme koje su svi zajedno pjevali sa mnom u glas. Nikakvog incidenta nije bilo. To možete provjeriti sa svakim ko je te večeri bio na svirci – istakla je Emina i dodala:

– Pjesma je pjesma. Mi muzičari i pjevači/ce pjevamo i sviramo sve lijepe pjesme. “Ime i prezime” je pjesma ljubavnog karaktera. To što je pjeva Ceca to je nebitno. Pjesma je ok. Ne vrijeđa nikog i omladina širom Balkana je voli. Ne volim ni ja ni Cecu, JK, Sinana ni Ljubu, ali volim njihove pjesme, a to što se neki “prepucavaju” preko “muzike” tj. muzičara to je klasika i tako je čitav život – kaže mlada pjevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.