“Zbog kofera nisam bila sa Šabanom u kolima…”: Ona je posljednja sa kojom je Šaban pjevao, a pukom slučajnošću izbjegla je tragediju

Znam samo da ću ga pamtiti do kraja života onakvog kakav je sinoć bio, veseo i nasmejan

Pevačica Tea Tairović pevala je sa Šabanom Šaulićem na njegovom poslednjem nastupu u životu, nakon kog je u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubio život.

Po povratku u Beograd, Tea je jedva uspela da izgovori nekoliko rečenica.

– Šaban je nakon svog poslednjeg bloka otišao u hotel, odakle je jutros iz Dizeldorfa trebao da leti direktno za Beograd. Kada smo krenuli na aerodrom javili su nam da je Šaban imao nesreću i da je povređen, ali kada sam stigla na aerodrom saznala sam da je poginuo… – priča Tea i dodaje:

– Ne mogu da verujem da ga više nema. Sinoć je imao, po meni, jedan od najboljih nastupa, publika nikad bolja… Ljudi su prilazili da se slikaju, on se i tokom nastupa se slikao sa fanovima. Zaista sam u šoku. Nisam svesna šta se dogodilo. Znam samo da ću ga pamtiti do kraja života onakvog kakav je sinoć bio, veseo i nasmejan – priča Tairovićeva kojoj je, kako nam je objasnila, jedna stvar spasila život.

– Ja sam izgubila kofer u toku leta, dok sam dolazila u Bilefild i nervirala sam se oko izgubljenog kofera, a Šaban i njegov kolega mi kažu: “E, da si išla našim letom ne bi izgubila kofer”. Da sam išla njihovim letom bila bih i sa njima u tim kolima… – rekla je pevačica.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana